Wij staan voor gastvrijheid! Lekker eten, drinken en gezelligheid!
Geschiedenis
At Seven opende in 2008 haar deuren. Het idee was om een horecagelegenheid beginnen waarbij gastvrijheid, kwaliteit en een ontspannen sfeer centraal zouden staan. Zelf houd ik erg van lekker eten in een ongedwongen sfeer waarbij alles zoveel mogelijk huisgemaakt is op basis van verantwoorde ingredienten van goede leveranciers. Voor alle producten kies ik de beste leverancier. Zo komt het vlees bijvoorbeeld van slagerij ten Wolde, de zalm van Frank Smokehouse, de koffie van Buscaglione, de granola van Banketbakker Lanskroon, de kroketten van Holtkamp en heeft At seven de hoogste biologische kwaliteit Acai. Daarnaast bakken we zelf taart, want er gaat niets boven een warm stukje appeltaart met verse slagroom. Alles met liefde gemaakt en met aandacht geserveerd aan onze gasten. Iedereen is bij ons welkom, voor een lekkere cappuchino, een ontbijt, een lunch of een lekker glas goede wijn.
Mijn motto is, blijf dicht bij jezelf, At Seven is een vertaling van wat ik zelf graag zou eten en drinken, bereid met kwaliteits producten, in een gastvrije ontspannen setting, waar je je altijd welkom voelt.